Pages

Thursday, April 16, 2009

FINALLY!!!

For the last one...finally..... alhamdulilah....

why???? cz today my turn to present..... lega sudah. hehehe...

For the information, every Thursday I have assembly talk. Everybody must give presentation about related their work.. so today my turn and the topic is "X-RAY CERVICAL SPINE"..

Senang jer tajuk ni sebenar yer... tapi takut salah ckp..yer la..yg dgr yer bukan yer calang2 pendengar, tetapi mereka adalah dr berlatar belakang perubatan... hehehe

ok..kat sini ade lah video related about my work....


SO..SELAMAT MENONTON!!!


video

Sunday, April 12, 2009

HaRi iNi HaRi aHaD

Hari ini saya kemas umah... kemas umah yg sepah...



Hari ini saya basuh kete bgl... kete saya yang sgt kotor!!! ( 3 minggu tak basuh)..

Hari ini saya kena siapkan presention... khamis ini saya kena bagi talk!!! (arrrrrrrggggg!!!)

Ahad yg tidak merehat kan......

Saturday, April 4, 2009

Last Week.. bersama UTM...


Assalammualaikum...dan salam sejahtera...

MMmm.. last week saya ke johor bharu... skudai ataupun dgn tepat sekali UTM!!! rindu betul nak ke sana... "tempat jatuh lagi dikenang ini pulak tempat bermain"...hehehe..ayat skema..

Mula2 tu ingatkan saya nak naik bus..leh jimat duit..tp bas mak saya tak bg naik malam...saya pun buat keputusan nak naik train....tp tiket tak beli2 lagi sampai la nak pegi dah....

Last2... keputusan telah di buat..akhir yer saya pegi naik kereta bersama teman. kalau tak de teman..memang saya akan pegi naik train...leh tdr..hehehehe

Orang yg teman saya ni.... ini lah budak yer...:


-cik ruzan-

kami bertolak kul 1030 pg sampai salah jalan kat kl... hehehe..ops..bukan kl jer..sampai senai pun salah jalan...

Mmm... kenapa saya pegi sana??? ooo..ni la sebab yer...:



PESTA KONVO KE 42 UTM..



















alah..yg sebenar yer nak pegi tgk sorang pakcik ni :





Ni lah dia.... bukan pakcik saya..tp ni la saya punya En Abg.. opss... hehehe... Dia sekarang dh bekerje di senai.. Anyway, congrats Mr Jinggo..


















Apa lagi saya buat lagi kat sana??? saya p balai cerap.. pegi pesta konvo..best la..dh lama tinggal kan xtvt ni...rindu tetiba nak belajar balik. tp satu tempat sy tak pegi... saya tak pegi tasik UTM...ingat nak ambik gambar byak2...


-gerai makan pesta konvo-


-ni gambar kat balai cerap-

ok..ni la gambar2 saya ambik kat utm.. and ader satu yg dh lama sy tak tgk suasana ini, utm...konvoi bawa motor... selalu yer time2 nak sambut merdeka ker..ader promosi program ker..hehehe..

ok..jumpa lagi...

wasalam...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...